Joukkoliikenne Koulut Liikenne ja kadut Sivistyspalvelut Sosiaalipalvelut Varhaiskasvatus Yleinen

Paikallisliikenteen kevään 2020 aikataulut

Paikallisliikenteen kevään aikataulut ja reitit on julkaistu. Uusi aikataulujulkaisu löytyy aikataulut ja reitit -sivulta.
Painettu aikataulu löytyy mm. paikallisliikenteen busseista, Tietotuvasta, rautatieasemalta, kirjastosta ja sairaalalta.

Kevään aikataulujulkaisua on uudistettu siten, että siitä näkee linjojen kaikki ajosuunnat erikseen ja arvioajat jokaiselle pysäkille, jonka kautta linja kulkee. Oman pysäkin numeron näkee julkaisun loppuosasta löytyvistä pysäkkikartoista.

Uusien aikataulujen lukemiseen löytyy ohjeistus aikataulujulkaisun ensimmäiseltä aukeamalta.

Muutamia aikataulu- ja reittimuutoksia

Aikatauluihin ja reitteihin tulee joitakin muutoksia linjoilla 2 ja 3. Muutoksilla parannetaan linjojen aikataulussa pysymistä.

Suurimmat muutokset kohdistuvat linjaan 2, joka ajaa jatkossa Varuskunnan reitin hieman nykyisestä poikkeavaa reittiä. Kello 6.15 – 11.15 rautatieasemalta lähdöillä linja ajaa Varuskuntaan reittiä …Kontiontie-Petsamonkatu… eli se jättää Ilomäessä käynnin väliin. Kello 12.25 – 20.25 Varuskunnasta lähdöillä linja puolestaan ajaa reittiä …Petsamonkatu-Kontiontie… eli se jättää Sipusaaressa käynnin väliin.

Linjan 3 muutokset kohdistuvat iltapäivän 3B-lähtöihin, jotka ajetaan jatkossa Merkokselle päin suoraan reittiä …Kolehmaisenkatu-Tehtaankatu… eli Ilveskatu ja Lasitehtaantie jäävät niillä lähdöillä väliin, mutta Merkoksella käynnin jälkeen niihinkin pääsee edelleen. Samalla linjan kello 12.25 – 15.25 Pohjankorvesta lähdöiltä poistetaan poikkeusreitti eli ne ajetaan Peltosaaren ja keskustan kautta, kuten muutkin lähdöt.

Myös muutamaan linjan 1 aamun kellonaikaan tulee viiden minuutin muutos.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.