Avoimet työpaikat Kuulutus

Päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori (sosiaalityöntekijä)(haku päättyy 22.4.2019 klo 20)

Haemme kehittyvään aikuissosiaalityön ja -ohjauksen tiimiimme päihde- ja mielenterveystyön koordinaattoria vakituiseen virkaan. Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, suunnittelu ja palvelujen koordinointi. Koordinaattori toimii erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden omatyöntekijänä mielenterveyden ja päihteettömyyden sekä asumisen tukemisessa. Koordinaattori toimii myös aikuissosiaalityön moniammatillisessa työryhmässä sosiaaliohjaajien työparina, sekä osallistuu moniammatilliseen verkostotyöhön yhteistyötahojemme kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Eduksi luemme perehtyneisyyden erityistä tukea tarvitsevien asiakasryhmien sosiaalityöhön sekä aikuisten palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja järjestämiseen.

Työn luonne edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen työtehtävissä. Työvälineet mahdollistavat tarvittaessa myös mobiilin työskentelyn.

Tarjoamme valitulle mukavan ja monipuolisen työryhmän sekä lähiesimiehen tuen. Työssä pääset osallistumaan myös palvelujen kehittämiseen. Ammatillista kehittymistä tuemme koulutuksella ja työnohjauksella.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Paikka täytetään mahdollisimman pian. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3 300 €/kk. Palkkauksessa on mahdollista hyödyntää rekrytointilisää ja myöhemmin henkilökohtaista lisää henkilökohtaisen työsuorituksen arviointiin perustuen.

Haku päättyy ma 22.4.2019 klo 20. Haastattelut pidetään to 25.4. klo 12 – 16 välisenä aikana.

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125,11101 Riihimäki. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antavat aikuisten sosiaalisen hyvinvoinnin palvelujen palveluvastaava Raija Leppälahti, puh: 019 758 4210 ja palvelupäällikkö Marjo Lindgren,
p. 019 758 4203, sähköpostit etunimi.sukunimi@riihimaki.fi.

Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Palkkaus:
Työavain: 225804
Haku päättyy: 22.4.2019 klo 20
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.