Vanhuspalvelut

Otsolaan omaa Kulmakunta-toimintaa

Helmikuusta alkaen Otsolassa järjestetään Seniorikaffet parittomien viikkojen tiistaina.

Ensimmäiset kaffet järjestetään ystävänpäiväviikon tiistaina 11. helmikuuta Otsolan Ingaféssa (Länsitie 15) kello 16–18. Seniorikaffeille ovat tervetulleita osallistujat läheltä ja kaukaa. Luvassa on Kulmakunta-info ja keskustelua, arpajaiset sekä kirsikkana kakun päällä mainiot KunnanPojat! Kannattaa siis varautua tanssijalan vipatukseen tai vähintäänkin tunnelmalliseen hetkeen.

Tilaisuudessa kartoitetaan myös Otsolan seudulla asuvien toiveita avoimen senioritoiminnan suhteen.

Ingafén kahvio on avoinna tilaisuuden ajan. Myytävänä on suolaista ja makeaa, kahvia ja teetä sekä alkoholittomia virvokkeita. Ingafén tilat ovat esteettömät.

Kulmakunta kokoontuu Otsolan Ingaféssa aluksi aina kuukauden parittomien viikkojen tiistaina. Samalla kokeillaan myöhäisemmän kellonajan toimintaa. Iltapäivään sijoittuvia kerhoja on toivottu, ja lisäksi monella kulkeminen mahdollistuu, kun työssäkäyvät omaiset ehtivät apuun. Kulmakunta-toimintaan ovatkin tervetulleita myös omaiset ”oman seniorin” kanssa.

Kulmakunta-toiminta on Riihimäen kaupungin avointa ja maksutonta senioritoimintaa, jonka tavoitteita ovat helppo saavutettavuus ja yhteisöllisyys. Toimintaa lisätään kaupungissa niille kulmakunnille, joissa asuu paljon senioreita. Kulmakunta-toiminta tekee tiivistä yhteistyötä yritysten, seurakunnan, yhdistysten ja järjestöjen kanssa.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.