Kansalaisopisto Lukiot Yleinen

Osa Riihimäen kansalaisopiston kursseista tauolle ja etäopetukseen – lukio jatkaa osittaisessa etäopetuksessa

Koronatartuntojen ennaltaehkäisemiseksi osa Riihimäen kansalaisopiston kursseista jää tauolle tai siirtyy etäopetukseen 2. marraskuuta alkaen. Tauko jatkuu syyslukukauden loppuun 11. joulukuuta asti. Päätöksen erityisjärjestelyistä on tehnyt Riihimäen kaupungin sivistysjohtaja Jarkko Niiranen.

Opetuksen keskeyttäminen perustuu aikuisten ryhmätoiminnasta annettuihin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeisiin 23. lokakuuta ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin pandemiaryhmän suosituksiin 26. lokakuuta. Lisäksi päätöksessä on huomioitu tartuntojen maakunnallisen painopisteen siirtyminen viikolla 44 Hämeenlinnan seudulta Riihimäelle.

Riihimäen kaupunki on käynyt läpi järjestämänsä aikuisille suunnatun ryhmämuotoisen toiminnan ryhmittäin. Ryhmien jatkamisen edellytyksenä oli mahdollisimman pieni ryhmäkoko, kahden metrin turvavälien toteutuminen kaikissa tilanteissa, mahdollisuus tehostettuun käsihygieniaan sekä tarvittaessa kasvomaskin käyttö. Tauolle jäävät ne ryhmät, joita ei ole mahdollista toteuttaa edellä mainituissa puitteissa turvallisesti tai toimintaan liittyy ilmeisen tartuntavaaran aiheuttava lähikontakti.

Kansalaisopisto tiedottaa tauolle jäävien sekä etäopetukseen siirtyvien kurssien opettajia ja opiskelijoita asiasta tekstiviestillä 30. lokakuuta.

Lähtökohtaisesti liikunta- ja hyvinvointikeskuksen ryhmät jatkavat toimintaansa. Tauolle jäävien kansalaisopiston liikuntaryhmien osalta vastaavat tilajärjestelyt tai ryhmien pienentäminen eivät ole mahdollisia tai niiden toteuttaminen tässä vaiheessa syyskautta ei ole tarkoituksenmukaista.

Riihimäen lukion toinen ja kolmas vuosikurssi jatkavat etäopetuksessa viikolla 45. Ensimmäinen vuosikurssi jatkaa porrastetussa lähiopetuksessa.

Päivitys 30.10.2020 kello 13.55: Poistettu maininta paritanssikursseista tauolle jäävien ryhmien kohdalta.

Lisätietoja:

Jarkko Niiranen
sivistysjohtaja
050 526 3175
Eteläinen Asemakatu 4

Tauolle jäävät ja etäopetukseen siirtyvät kurssit

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.