Sosiaalipalvelut Terveyspalvelut Työllisyyspalvelut Yleinen

Opiskele lähihoitajaksi työvaltaisesti Hyrian ja Riihimäen kaupungin yhteisessä koulutuksessa

Haluatko ammatin, joka työllistää nyt ja tulevaisuudessa? Tässä sinulle aukeaa loistava tilaisuus hankkia sosiaali- ja terveysalan perustutkinto työvaltaisesti. Haku on jo päällä!

Riihimäen kaupunki ja Hyria vastaavat yhdessä yhteiskuntamme lähihoitajapulaan järjestämällä koulutuksen, josta osa toteutetaan Riihimäen kaupungin sosiaali- ja terveysalan eri yksiköissä. Lähihoitajakoulutus alkaa helmikuussa 2021, ja se kestää kaksi vuotta.

Hakuaikaa on 31.12.2020 saakka.

Työvaltaisessa lähihoitajakoulutuksessa teoriaopetusta on kolmena päivänä viikossa Hyrian Sakonkadun kampuksella Riihimäellä ja kahtena päivänä opiskelu tapahtuu Riihimäen kaupungin eri yksiköissä kuten kotiin annettavissa palveluissa, päivätoiminnassa sekä mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Koulutuksen aikana solmitaan mahdollisesti myös oppisopimuksia osaamisalaopintojen aikana.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille, alalle soveltuville aikuisopiskelijoille. Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta.

”Tämän toivotaan olevan myös myönteinen mahdollisuus työllistymishaasteiden kanssa kamppailevien kouluttautumiseksi alalle, jossa töitä riittää”, toteaa Riihimäen kaupungin työvalmentaja Mika Ågren.

Projekti on luonteva jatkumo Riihimäen soten ja Hyrian aiemmalle yhteistyölle.

”Lähihoitajien tarve on yhteiskunnassamme alati kasvava. Koulutusyhteistyön syventäminen koulutusorganisaation ja työpaikan kanssa on hieno mahdollisuus yhteisen oppimisen ja osaamisen jakamisen kautta kouluttaa uusia, jo kaupunkiorganisaatioon hyvin perehtyneitä hoitoalan osaajia”, iloitsee Riihimäen kaupungin palveluesimies Janne Yrjölä.

Koulutus kestää 31.1.2023 saakka.

Lue lisää koulutuksesta täältä ja hae mukaan!

Lisätietoja:
Kati Karvonen, koulutuspäällikkö, Hyria, 050 341 6751, kati.karvonen@hyria.fi
Mika Ågren, työvalmentaja, Riihimäen kaupunki, 050 464 4837, mika.agren@riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.