Hyppää sisältöön
Kuvituskuva, lapsi kirjoittaa
Kuva: Pixabay

Haapahuhdan päiväkoti

Haapahuhdan päiväkoti toimii Haapahuhdan koulun tiloissa. Päiväkodin lähiympäristöä hyödynnetään aktiivisesti liikkuen luonnossa sekä Haapahuhdan liikuntahallissa. Liikunnan, leikin ja kielenkehityksen tukeminen ovat osa päivittäistä toimintaamme.

  • Päiväkotimme on avoinna klo 6.30–17.00 ja erikseen sovitusti vanhempien työstä tai opiskelusta johtuvista syistä klo 17.30 asti.

  • Toimintamme lähtökohtana ovat sitoutuminen työhön, avoimuus ja turvallinen tasa-arvo. Suunnittelemme ja toteutamme kaikkia osa-alueita lapsilähtöisesti. Lapsi saa olla omanlaisensa, kehittyä oman tahtinsa mukaisesti. Myös perheitä kohdellaan tasavertaisesti, huomioiden perheiden monimuotoisuus ja erilaiset kulttuuritaustat. Positiivinen pedagogiikka on meille sydämen asia. Ylläpidämme positiivista ilmapiiriä niin suhteessa lapsiin kuin toisiimmekin. Hyödynnämme toiminnassamme ympäröiviä luontokohteita sekä teemme yhteistyötä esiopetuksen ja koulun kanssa.

  • Päiväkodissamme toimii yksi lapsiryhmä Temput. Ryhmä on pääsääntöisesti 3–5-vuotiaille ja paikkoja on 21. Ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Yhteystiedot

Haapahuhdan päiväkoti, Uunilinnun päiväkoti, Haapahuhdan koulun varhaiskasvatusyksikkö ja Pohjoisen koulun varhaiskasvatusyksikkö
Haapahuhdan päiväkoti, Uunilinnun päiväkoti, Haapahuhdan koulun varhaiskasvatusyksikkö ja Pohjoisen koulun varhaiskasvatusyksikkö