Avoimet työpaikat

Ohjaaja Mäkikujan perhetukikeskukseen (haku päättyy 17.2.2020 klo 8)

Oletko sinä se ammattilainen joka tekee töitä rohkeasti ja jolla on sydän mukana. Et pelkää tiukkoja haasteita. Uskallat kehittää, kehittyä, olla luova ja heittäytyä työhön.

Meillä,
– jokaisen persoonaa arvostetaan
– sinä olet tärkeä
– erilaisuus on voimavara
– saat kannustavan ja arjessa läsnäolevan esimiehen
– voit vaikuttaa omaan työhösi
– töissä on hyvä olla
– tuetaan kouluttautumista
– olet osa timanttista tiimiä

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Perhe- ja sosiaalipalvelut. Vastuualue jakautuu kolmeen palvelualueeseen, jotka ovat Perhesosiaalityö, Psykososiaaliset palvelut sekä Aikuissosiaalityö. Palvelualueella työskentelee 71 työntekijää. Haemme innostuneeseen ja innovatiiviseen joukkoomme Mäkikujan perhetukikeskukseen rautaista uutta ammattilaista.

Riihimäen kaupungin Mäkikujan perhetukikeskus on 14-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Perhetukikeskuksen tavoitteena on turvata lapsen ja nuoren ikätason mukainen fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä luoda valmiudet omaan kotiin palamiseen ja itsenäiseen elämään. Mäkikuja on mukana kehittämässä lasten, nuorten ja perheidensä sekä verkostojensa kanssa yhdessä tehtävää asiakaslähteistä työtä. Positiivinen ratkaisukeskeinen ajattelu on meillä läsnä joka päivä. Positiivinen lähestymistapa on meillä enemmän asenne kuin menetelmä. Arvojamme ovat avoimuus, positiivisuus, voimavarakeskeisyys ja aito rakkaudellinen välittäminen sekä yhdessä tekeminen.

Mäkikujan perhetukikeskuksessa on haettavana ohjaajan vakituinen toimi. Työt on mahdollista aloittaa 30.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Ohjaaja osallistuu tavoitteelliseen lasten hoito- ja kasvatustyöhön sekä perheiden kokonaisvaltaiseen tukemiseen ja kuntoutukseen lapsen sijoituksen aikana ja sen jälkeen. Etsimme ammattilaista, joka tekee tiedolla, taidolla ja sydämellä.

Tarjoamme haastavan ja antoisan työn, mukavan ja kehittämishaluisen työyhteisön sekä uudet työtilat. Työ on 3-vuorotyötä ja jaksotyöaikaan sidottua. Tehtäväkohtainen palkka on 2446,03 €/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on lastensuojelulaitoksen hoito- ja kasvatustehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK) tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto, kuten esimerkiksi psykiatrinen sairaanhoitaja (laki 272/20045). Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, alan tuntemusta sekä työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Eduksi luemme kokemuksen vaativasta lastensuojelun sijaishuollosta sekä mielenterveys- ja päihdetyön osaamisen.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja. Koeaika on 6 kk. Haastattelut pidetään viikolla 9-10.

Lisätietoja antaa palveluvastaava Timo Pajunen-Noroila, p. 050 452 0661.

Hakemukset 17.2.2020 klo 8 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.