Lukiot Nuoriso

Nuorisopalveluissa poikkeusjärjestelyjä koronatilanteen vuoksi – lukio toistaiseksi lähiopetuksessa

Kanta-Häme on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Tämän vuoksi Riihimäen kaupunki ottaa käyttöön uusia suosituksia ja rajoituksia.

Kaupungin nuorisopalvelujen osalta uudet rajoitukset tarkoittavat palvelujen osittaista sulkua. Kaupungin nuorisotilat ja kerhot suljetaan. Nuorisotyöntekijät jatkavat toimintaansa verkossa ja jalkautuen. Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja sosiaalisen median kautta. Kohdennettu nuorisotyö ja yksilöohjaus etsivässä nuorisotyössä, erityisnuorisotyössä ja Ohjaamossa jatkavat toimintaansa normaalisti. Ohjaamossa noudatetaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia ja maskisuositusta.

Riihimäen lukio on tällä hetkellä lähiopetuksessa ja lukiossa on jo aiemmin siirrytty täysimääräiseen kasvomaskien käyttöön. Lukio valmistautuu tarpeen vaatiessa siirtymään etäopetukseen. Kaksoistutkinnon suorittajilla on ennen joulutaukoa jäljellä yhteensä neljä koepäivää lukiossa. Kokeet järjestetään normaalisti lähiopetuksessa lukion Vanhassa salissa kasvomaskeja käyttäen ja asianmukaisin turvavälein.

Maahanmuuttajien perusopetusta ja aikuislukion opetusta jatketaan lähiopetuksena. Edellä mainituissa opetusryhmissä on alle 10 henkilöä, joten turvavälit voidaan luokassa varmistaa. Kasvomaskit ovat ryhmissä olleet käytössä jo aiemmin.

Lisätietoja:

Jarkko Niiranen
sivistysjohtaja
050 526 3175
Eteläinen Asemakatu 4OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.