Elinkeinopalvelut Hallinto- ja konsernipalvelut Päätöksenteko Tekniset palvelut Työllisyyspalvelut Yleinen

Mika Herpiöstä Riihimäen elinvoimajohtaja

Riihimäen kaupungin elinvoimajohtajaksi on valittu Mika Herpiö. Hän työskentelee tällä hetkellä kaupungin tytäryhtiön Riihimäen Tilat & Kehitys Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin 53-vuotias Herpiö on ollut muun muassa johtajana Seinäjoen Teknologiakeskuksessa ja toimitusjohtajana Kielikone Oy:ssä. Herpiö on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Riihimäen kaupunginhallitus valitsi elinvoimajohtajan yksimielisesti maanantaisessa kokouksessaan. Kaupunginhallitus ei valinnut varasijalle ketään kieltäytymisen varalta. Elinvoimajohtajaksi haki kaikkiaan 15 henkilöä, joista seitsemän haastateltiin ja kolme valittiin soveltuvuusarviointeihin.

Elinvoimajohtajan virka on Riihimäen kaupungilla uusi. Kaupungin hallinto-organisaatio uudistuu elokuun alussa, jolloin myös elinvoimajohtaja aloittaa työssään. Elinvoimapalveluihin kuuluu uudessa organisaatiossa kartta- ja tonttipalvelut, kaavoituspalvelut, ympäristönsuojelu- ja rakennusvalvontapalvelut, kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut ja museopalvelut.

Riihimäen Tilat & Kehitys Oy jatkaa elinkeinopalvelujen tuottamista osana palvelukokonaisuutta.

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja Sami Sulkko, Riihimäen kaupunki, puh. 019 758 4010OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 1 Kyllä 2 Ei 1

Kommentit on suljettu.