Avoimet työpaikat

Maankäyttövalmistelija (haku päättyy 7.10.2019)

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

MAANKÄYTTÖVALMISTELIJA

Maankäytön vastuualue hakee rohkeaa, ripeää ja reilua asiakaspalvelun ammattilaista vakituiseen toimeen osallistumaan tonttien markkinointiin, luovutukseen sekä kaupungin maaomaisuuden hallintaan. Maankäyttövalmistelijana toimit vastuualueen asiakaspalvelun etulinjassa tonttien luovutuksen ja maaomaisuuteen liittyvän asiakaskokemuksen laadun takaajana ja markkinoinnin asiantuntijana sekä osallistut monipuolisesti kaupungin tonttimarkkinointiin asiakkaita kohtaamalla niin toimistossa, messuilla, kuin sosiaalisen median maailmassa. Lisäksi taitojasi tarvitaan maaomaisuuden päätöksentekoon ja paikkatietoihin liittyvissä tehtävissä.

Odotamme sinulta maanmittausalan tai kaupallisen alan perustutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa vähintään vastaavan tasoista tutkintoa, hyviä valmiuksia asiakaspalvelutyöhön, kunnallisen päätöksenteon ja kiinteistönvaihdannan periaatteiden tuntemusta, kykyä yhteistyöhön sidosryhmien kanssa, soveltuvuutta tehtävään sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme hakijoissa erityisesti intoa oppia uutta sekä tekemisen meininkiä ja hyvää asennetta kaupunkilaisten asioiden hoitoon. Osaaminen sosiaalisen median ja internetin saralla sekä markkinoinnissa, kokemus messuedustuksista ja markkinointitapahtumiin osallistumisesta ja Riihimäen paikallistuntemus ovat myös hyödyksi tehtävän hoidossa ja annamme arvoa kielitaidolle sekä työn kannalta tarpeellisten tietojärjestelmien ja ohjelmistojen hallinnalle; työssä käytetään mm. kaupungin Trimble Locus paikkatietojärjestelmää, kunnalliseen päätöksentekoon liittyviä ohjelmia, kiinteistötietojärjestelmää sekä sähköisen kiinteistövaihdannan järjestelmää. Tehtävän hoidon keskeisiä sidosryhmiä ovat kaupungin rakennusvalvonta sekä kaavoitus, ja käsitys näiden kaupungin osa-alueiden toiminnasta on avuksi.

Tule mukaan rakentamaan Riihimäen tulevaisuutta ja jätä hakemuksesi osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään 7.10.2019. Kiinnostavimmat hakijat haastatellaan 10.10. ja 11.10.

Työt alkavat 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työaika on 36,75 tuntia viikossa ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja palkka määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa kaupungingeodeetti Ari Vettenterä, p. 019 758 4835 tai ari.vettentera@riihimaki.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.