Matkailu

Local Tips – paikallisten vinkit hämäläisistä suosikkikohteista

Hämeessä on hurmaavia paikkoja, kauniita maisemia ja iloista palvelua. Kaikkiin paikkoihin turistit eivät välttämättä löydä.

Visit Häme -nettisivusto on maakunnan matkailusivusto. Sivuille lähdetään keräämään paikallisten vinkkejä kivoista kohteista, joihin kannattaa poiketa. Lempipaikkojen suositukset toimivat vinkkeinä muille asukkaille ja matkailijoille.

Korona vaikuttaa matkailukenttään ja tulevana kesänä kotimaan matkailu ja lähimatkailu tulevat kasvattamaan suosiotaan. Museot ja ravintolat avaavat oviaan kesäkuun alusta lähtien.

Vinkkilistan avulla voimme suositella kohteita, uusia paikkoja ja hyviä palveluita myös paikallisille ja näin tukea yhdessä oman kotiseudun yrityksiä.

Oma vinkki ja suosikkipaikka voi olla luontokohde, maisema, kahvila, ravintola, maatila, kauppa, historiallinen kohde tai joku muu mielenkiintoinen juttu. Tavoitteena löytää hämäläisten omia suosituksia! Ilmoita siis oma suosikkisi mukaan.

Vinkit koostetaan blogiin Visit Häme -sivuille ja vinkkejä lisätään sivuille sitä mukaan, kun niitä tulee! Vinkkejä voi myös jokainen jakaa itse sosiaalisessa mediassa #localtipshäme #visithame.

Paikallisten vinkkien keräys on osa Western Lakeland Kanta-Häme hanketta, joka on Euroopan aluekehitysrahaston, Hämeen liiton, HAMKin ja maakunnan kuntien yhteinen hanke.
Kohteiden keräys lomake ja matkailutiimin omat vinkit löytyvät Visit Häme sivujen Local Tips blogista.

Visit Häme blogi 
Kuvia artikkeliin Kanta-Hämeen kuvapankista

Lisätietoja kampanjasta:

Outi Mertamo
projektipäällikkö
HAMK Smart tutkimusyksikkö
outi.mertamo@hamk.fi
p. 050 351 5799OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.