Avoimet työpaikat

Kuraattorin toimi (haku päättyy 26.11.2018 klo 12)

Riihimäen kaupunki hakee kuraattoria ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Työssä painottuvat opiskelun ja sosiaalisen kasvun tukeminen yhteistyössä huoltajien ja opetushenkilöstön kanssa sekä moniammatillinen verkostotyö.

Hakijoilta edellytämme kiinnostuneisuutta nuorten parissa tehtävään opiskeluhuoltotyöhön, halua työskennellä osana oppilaitosyhteisöä, kehittävää ja asiakasta tukevaa työotetta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kuraattoria, jolla on työkokemusta nuorten kanssa työskentelemisestä. Oppilaitosmaailman tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kollegiaalisen tuen, työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Haemme kuraattorin tehtävään henkilöä, jolla on vähintään sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6 §:n mukainen kelpoisuus ja jolla on riittävät tiedot ja taidot kuraattorin tehtävän hoitamiseksi. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat. Tällöin tehtävä täytetään määräaikaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika KVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus. Hakuaika päättyy maanantaina 26.11.2018 klo 12.00 ja mahdolliset haastattelut järjestetään viikoilla 49 ja 50.

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antavat opetuspäällikkö Virve Jämsén p. 019 758 4452, sp virve.jamsen(at)riihimaki.fi ja erityissuunnittelija Janina Mäntymaa p. 019 758 4464, sp janina.mantymaa(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi os. Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki.

Työ alkaa: 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: 202681
Haku päättyy: 26.11.2018 klo 12.00
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Ilmoitus jätetty: 6.11.2018
Työn luonne: Kokoaikatyö

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.