Avoimet työpaikat

Kuntoutusohjaaja perhe- ja sosiaalipalveluihin , hakuaikaa jatkettu (haku päättyy 27.1.2020 klo 8)

Riihimäen kaupunki (#rakasriksu) hakee perhe- ja sosiaalipalveluihin kuntoutusohjaaja vakinaiseen tehtävään vahvistamaan perhetyön ja perhekuntoutuksen tiimiä.

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on perhe- ja sosiaalipalvelut. Vastuualue jakautuu neljään palvelualueeseen, jotka ovat perhesosiaalityö ja psykososiaaliset palvelut, Mäkikujan perhekeskus ja aikuissosiaalityö. Palvelualueella työskentelee yli 70 työntekijää. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Olemme riihimäellä panostaneet vahvasti perhetyöhön ja perhekuntoutukseen. Riihimäkeläisille lapsiperheille on tarjolla perhetyötä, ryhmämuotoista päiväperhekuntoutusta sekä ympärivuorokautista perhekuntoutusta. Kuntoutusohjaajan tehtävä sijoittuu perhetyön ja perhekuntoutuksen tiimiin.

Tehtävä edellyttää työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen kuntouttavasta työstä sekä erilaiset menetelmäkoulutukset. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Hakijalta edellytämme joko sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8 § mukaista pätevyyttä (tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto) tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista kelpoisuutta tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa tai terveydenhuollon opistoasteen tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaista kelpoisuutta. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattilaisena (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015).

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaikaa on jatkettu 27.1.2020 klo 8 asti. Tehtävää aiemmin päättyneessä haussa hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Lisätietoja: palveluvastaava Marjo Mutanen, p. 019 758 4222 tai marjo.mutanen@riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.