Hallinto- ja konsernipalvelut Työllisyyspalvelut

Kunta-alan työpaikkoja voi hakea nyt puhelimella

Kuntarekry.fi on julkaissut uuden responsiivisen palvelun, joka tarjoaa katkeamattoman mobiilin työnhakukokemuksen ilman erillisiä applikaatioita ensimmäisenä Suomessa.
Samalla Kuntarekry tuo julkisen alan työpaikat ja sijaisuudet ensimmäisenä täysin mobiilisti haettavaksi. Uudella palvelulla voi hakea tuhansia avoimia työpaikkoja ja sijaisuuksia kunnissa ja kaupungeissa kautta Suomen.
Tähän asti työnhakija on voinut mobiililaitteilla lähinnä selata työpaikkailmoituksia eri rekrytointipalveluissa. Hakemusten täyttäminen ja lähettäminen on täytynyt hoitaa tietokoneen ääressä tai vaatinut vähintään erillisen applikaation asentamisen.
Työhakemukset puhelimella ja tabletilla
Nyt koko työnhaun prosessi alusta loppuun – aina hakemuksen lähettämiseen asti – onnistuu Kuntarekryssä puhelimella tai tabletilla suoraan selaimella. Vastaavaa mobiilia työnhakupolkua ei muissa suomalaisissa rekrytointipalveluissa ole.
– Voiko työnhakua enää helpommaksi tehdä? Selaa työpaikkoja mobiilisti, kirjaudu uuteen selainpohjaiseen järjestelmään mobiilisti ja jätä hakemus. Me tarjoamme ensimmäisenä Suomessa katkeamattoman mobiilipolun työnhakuun, toimitusjohtaja Tuula Nurminen KL-Kuntarekry Oy:stä kuvailee.
– Kuntakentän sadat työnantajat työllistävät yli viidenneksen työssäkäyvistä. Avoimia työpaikkoja on jatkuvasti tuhansia ja työnhakijoita satojatuhansia. Palvelemme mielellämme työnhakijoita
helppokäyttöisimmällä teknologialla. Takana ovat ne ajat, kun hakemus piti jättää paperilla ja kopioida mukaan vino pino todistuksia, Nurminen jatkaa.
Kuntarekryn uuden responsiivisen työnhakupalvelun on toteuttanut oululainen ohjelmistoyritys Elbit Oy.
– Palvelu tarjoaa työnhakijalle kaikki työkalut työpaikan hakemiseen käyttipä hän puhelinta, tablettia tai tietokonetta. Työnhakukokemus on aidosti mobiiliystävällinen, ilman että tarvitsee asentaa lisäapplikaatiota. Pelkkä laitteen selain riittää, liiketoimintajohtaja Misa Leiber Elbitistä kertoo.
Sijaisten keikat ja käytettävyyskalenteri taskussa
Kunta-ala työllistää runsaasti lyhytaikaisia keikkatöitä tekeviä sijaisia erityisesti peruspalveluiden parissa. Kuntarekryn uusi responsiivinen palvelu tuo sijaisille tarjolla olevat keikat suoraan puhelimeen. Uutta on myös käytettävyyskalenteri, jolla sijaiset voivat helposti ilmoittaa työnantajalle, milloin he ottavat keikkatöitä vastaan. Nämä työkalut tuovat kuntatyönantajille helpotusta lyhyellä varoitusajalla tulevien sijaisuuksien täyttämiseen.
Tutustu palveluun
Riihimäki käyttää Kuntarekryn palveluita. Tutustu tarkemmin Riihimäkeen työnantajana.
Lisätietoja Kuntarekrystä ja uudesta palvelusta
Tuula Nurminen, KL-Kuntarekry Oy, 050 597 2791, www.kuntarekry.fi , info@kuntarekry.fi


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.