Sosiaalipalvelut Vanhuspalvelut

Kulmakunta-toiminta muuttaa väliaikaisesti Vihreälle talolle

Vuosi sitten perustettu Kulmakunta-toiminta on kaupungin järjestämää yhteisöllistä, avointa ja maksutonta senioritoimintaa. Kulmakunta on ehtinyt toimintansa aikana kerätä laajan osallistujakunnan ja paljon positiivista palautetta.

Nyt Kulmakunta-toiminta etsii innokkaasti uusia tiloja toiminnalleen, koska Atomissa sijainneen pop-up -nuorisotilan käyttömahdollisuus päättyy. Kauppakeskus Prisma tarjosi vuonna 2019 Riihimäen nuorisopalveluille sekä Kulmakunta-toiminnalle tyhjän liiketilansa ja koska kyseiseen tilaan on nyt löytynyt vuokralainen Riihimäen kaupungin pop-up -toiminta päättyy sopimuksen mukaisesti.

”Tilan tarjoaminen tällaiseen käyttöön oli upea kädenojennus kauppakeskukselta ja arvokasta hyväntekeväisyyttä. Atomin ympäristössä asuu paljon seniori-ikäisiä ja moni kaipaa seurallista toimintaa päiviinsä”, kiittelee Kulmakunta-toiminnan ohjaaja Tiina Leiskamo.

”Emme onneksi joudu laittamaan toimintaa tauolle, sillä Olli Soini oli heti valmis auttamaan ja Vihreä talo saatiin evakkotilaksi Kulmakunta-toiminnalle”, Leiskamo iloitsee.

Lounastreffit jatkuvat entiseen tapaan Sipusaaren seurakunta-kodilla keskiviikkoisin 10–13. Atomin askeleet jatkavat Atomissa joka keskiviikko 14–14.45, ja sen ohjauksesta vastaa Kotokartanosäätiö vapaaehtoisineen.

”Kulmakunta-toiminta pyrkii aktivoitumaan Riihimäen muillakin asuinalueilla. Saavutettavuus on tärkeä periaatteemme, eli avointa ja maksutonta toimintaa järjestetään rollaattorimatkan päähän ikäihmisten kotoa. Etsimme siis edullisia, esteettömiä tiloja, jotka voisivat olla seniorien käytössä pari tuntia päivässä. Minuun saa olla yhteydessä, pohditaan lisää yhteistyön mahdollisuuksia” vinkkaa Leiskamo.

Atomin Pop-up -tilassa:

Torstai 9.1.

klo 12.30 Avoimet Kulmakunta-kahvit

klo 13.30–15 Älyryhmä

Ensi viikolla toiminta muuttaa Vihreälle talolle:

Maanantai 13.1.

Klo 11–12.30 Pelipoppoo

klo 13.30 –15 KulttuuriKlubi

Torstaina 16.1.

Älyryhmä klo 13.30–15

 

Seuraavien viikkojen ohjelmasta tiedotetaan kaupungin tapahtumakalenterissa, RakasSenioriRiksu-FB-sivulla ja kaupungin nettisivuilla.

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.