Sosiaalipalvelut Vanhuspalvelut

Kulmakunta-toiminta järjestää Päivätanssit kauppakeskus Atomissa

Riihimäen Kulmakunta-toiminta järjestää kaikille avoimet Päivätanssit Atomin 2. kerroksessa POP-UP nuorisotilassa torstaina 16.5. klo 13–15. Tansseihin on vapaa pääsy.

Luvassa on elävää musiikkia, josta vastaa mainio Kunnan Pojat.

– Paikalle kannattaa tulla vaikka vain musiikkia kuuntelemaan ja nauttimaan tunnelmasta, ellei tanssilattia heti houkuttele. Tämä lähti ihan yleisön pyynnöstä, tansseja on toivottu monesta suusta. Kuulin jopa sellaisen lauseen, että kyllä minä sitten tulisin toimintaa mukaan jos olisi tanssit. No niinpä me sitten järjestetään tanssit, toteaa Kulmakunta-toiminnan ohjaaja Tiina Leiskamo.

Kulmakunta on Riihimäen kaupungin uutta toimintaa, jonka tavoitteena on tuoda senioreille suunnattua yhteisöllistä toimintaa tekemistä, sinne missä seniorit asuvat. Seniorien asuttamien talojen ympäröimä Kauppakeskus Atomi valikoitui yhdeksi paikaksi toiminnalle, kun sopiva tila löytyi POP -UP Nuorisotilasta.

– Meillä on toimintaa täällä maanantaisin ja keskiviikkoisin, nuorisolla yleensä ainakin perjantaisin ja lauantaisin. Tosi hyvin mahdutaan saman katon alle: nuoret ja ikinuoret! Iso kiitos kauppakeskus Atomille, joka antoi tilat toiminnalle, kiittelee Tiina Leiskamo

Kulmakunta-toiminnan muotoja Atomissa ovat Seniorisinkut, KulttuuriKlubi, Pelipoppoo, Atomin Amandat sekä Älyryhmä. Lisäksi Kotokartanosäätiö vastaa Atomin askeleista ja Digi-opastuksesta.

 

Yhteinen FB-sivu kaikille senioritoimijoille

Riksulaisia senioreita ajatellen Facebookiin on perustettu uusi sivu: RakasSenioriRiksu.

– Sivuilla kerrotaan mitä on tapahtunut, miltä Riksu seniorin silmin näyttää ja mitä kaikkea on tulossa. Kannattaa käydä tykkäämässä ja seuraamassa, mitä kaikkea kivaa tarjontaa Riihimäellä onkaan! Toivomme tavoittavamme RakasSenioriRIksu-sivulla niin seniorit, omaiset kuin seniorien kanssa työtä tekevätkin, Riihimäen kotihoidon palveluesimies Janne Yrjölä kertoo.

 

Kulmakunta-toiminnan ja RakasSenioriRiksun sivuja:

https://www.riihimaki.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/vanhuspalvelut/kulmakunta-toiminta

https://www.facebook.com/RakasSenioriRiksu/?modal=admin_todo_tour

 

Lisätietoja:

Kulmakunta-toiminnan ohjaaja Tiina Leiskamo

puh. 019 7584438


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.