Vammaispalvelut

Kuljetuspalveluasiakas voi tilata kyydin nyt myös Internetin kautta

Sote-kuljetuspalvelun asiakkaat ovat voineet 15.4.2019 alkaen tehdä kyytitilauksensa kuljetuspalvelukeskukselle myös Internetin kautta. Palvelun käyttöönottaminen edellyttää, että asiakas rekisteröityy internet-tilauksen käyttäjäksi. Tilaaminen on mahdollista asiakkaalle, jolla on sosiaalihuoltolain tai vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalveluoikeus. Tilaussivusto löytyy osoitteesta https://makupa.taksitampere.fi.

Internet-tilaaminen on mahdollista kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden ja tilaaminen on täysin maksutonta. Myös internet-tilauksissa matkat tilataan edellisenä päivänä klo 14 mennessä ja ennakoimattomat matkat viimeistään kahta tuntia ennen haluttua matka-ajankohtaa. Lisäksi on mahdollisuus tilata useita asiointi- ja virkistysmatkoja etukäteen pisimmillään kahden viikon ajalle. Pikamatkoja ei voi tilata internetin kautta.

Matkojen tilaaminen on edelleen mahdollista myös puhelimitse kuljetuspalvelukeskuksesta numerosta 0100 4135 (aisti- ja puhevammaiset tekstiviestillä numerosta 046 920 0535).

Riihimäen kaupungin sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalvelumatkojen järjestämisestä on 2018 kesästä lähtien vastannut maakunnallinen kuljetuspalvelukeskus ylläpitäjänään Tampereen Aluetaksi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.