Hienoa, että olet valinnut opiskelukaupungiksesi Riihimäen. Et ole yksin, sillä täällä ammattiin opiskelee noin 1 000 nuorta Hämeen ammattikorkeakoulussa, Hyriassa ja Suomen ympäristöopistossa.

Täällä kaikki on kävelymatkan päässä. Liikkumaan pääset yksin tai ryhmässä vaikka uimahallissa, jäähalleissa tai jalkapallokentillä. Vilkkaassa kulttuurikaupungissa on tarjolla tapahtumia ja näyttelyitä ympäri vuoden.

Olemme keränneet sinulle hyödyllisiä linkkejä, kysymyksiä ja uutisia tällä sivulle, jotta pääset tutustumaan ja asettumaan uuteen kotikaupunkiisi. Kerro, mitä muita linkkejä ja vastauksia tarvitset omalle sivullesi!

 

Riihimäellä opiskelevat kertovat

Porista kotoisin oleva Rasmus muutti Riksuun syksyllä 2015. Hän tuli opiskelemaan Hämeen ammattikorkeakoulussa liikennealaa. Lue Rasmuksen sopeutumisesta Riksuun Koti & Kaupunki -asukaslehdestä!

Maksim on taas Pietarista, ja hän opiskelee HAMKissa tutkintoa nimeltä Mechanical Engineering and Production Technology.  Lue Koti & Kaupungista, millaista on opiskella ulkomaalaisena Riihimäellä.

Riihimäen Mobiilikunta sovellus

Lataa Riihimäki puhelimeesi!

Mobiilikunta-sovelluksesta näet nopeasti uusimmat uutiset ja tuoreimmat tapahtumat – myös kartalla. Mobiilikunta kertoo niin koulujen ruokalistat kuin uimahallin aukioloajat. Sovelluksen avulla voit antaa palautetta tai tehdä vikailmoituksen, vaikka kuvan kanssa.

Lue lisää ja lataa itsellesi