PressReader

Palvelussa on yli 7 400 sanoma- ja aikakauslehteä 100 maasta 60 kielellä. Lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita ja ne ovat luettavissa heti ilmestymispäivästä 60 – 90 päivän ajan. Palveluun pääset tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Kirjastossa voit käyttää palvelua kirjaston koneilla sekä omilla kirjaston langattomaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla.
Palvelu toimii sekä selaimessa että ilmaiseksi saatavilla olevassa PressReader-sovelluksessa (iPhone/iPad, Android, Windows, Blueberry).

Palvelun osoite on https://www.pressreader.com/catalog.

Käyttö muualla kuin kirjastossa

Etäkäyttö edellyttää, että käyt lukemiseen käyttämäsi laitteen kanssa kirjastossa. Kun olet kirjastossa, yhdistä laitteesi kirjaston langattomaan verkkoon ja avaa palvelu joko selaimessa tai PressReader-sovelluksessa. Tällöin sinut tunnistetaan kirjaston asiakkaaksi.

Kirjastokäynnin jälkeen voit ladata lehtiä laitteelleesi ja jatkaa lukemista kotona tai missä tahansa muualla vielä 72 tunnin ajan. PressReader-sovelluksen asetuksissa voit määritellä, sallitko palvelun käytön myös mobiiliverkossa.

Sovellukseen ladattuja lehtiä voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 1 Kyllä 3 Ei 1