Kirjaston palvelut varhaiskasvatukselle

Tulostettava esite Kirjaston palvelut varhaiskasvatukselle

Kirjapaketit

Lasten- ja nuortenosasto kerää, lainaa ja toimittaa tilauksesta riihimäkeläisille varhaiskasvatusryhmille lastenosaston aineistoa ryhmän toiveiden mukaisesti. Laina-aika kirjoille 3 kk, musiikkiäänitteille ja äänikirjoille 1 kk. Lainaaminen edellyttää, että ryhmällä on ns. yhteisökortti kirjastoon. Tarkempia tietoja yhteisökortin hankinnasta saa kirjastosta.

HUOM. Samalle ryhmälle kerätään ja toimitetaan max. neljä pakettia / toimintavuosi.

Kaupungin lähetti toimittaa kirjapaketit Riihimäen kaupungin omistamiin yksiköihin.
Palautuskuljetus on päiväkodin / esikoulun itse tilattava lähetiltä tekstiviestillä numerosta 040 330 4046. Yksityiset tahot voivat noutaa paketin lasten- ja nuortenosaston neuvonnasta.

Satutunnit

Varhaiskasvatusryhmät voivat tiedustella satutunteja lasten- ja nuortenosastolta. Satutunteja järjestetään resurssien mukaan, max. 1 satutunti / ryhmä / toimintavuosi. Ryhmät voivat järjestää myös omatoimisen satutunnin kirjaston Satuhuoneessa varaamalla tilan etukäteen lasten- ja nuortenosaston neuvonnasta.

Kirjasto aukeaa arkipäivisin klo 9.00. Ryhmät voivat tulla omatoimisesti lainaamaan heti kirjaston auettua. Omatoimiaika kirjastossa on klo 9.00-11.00, mutta osaston henkilökunta palvelee mahdollisuuksien mukaan varhaiskasvatusryhmiä silloinkin.

Kirjapakettitilaukset ja muut yhteydenotot lasten- ja nuortenosastolle:

Lasten- ja nuortenosasto
p. 019 758 4687
kirjasto.lastenosasto@riihimaki.fi


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0