Palvelukatkos Riihimäen kaupunginkirjaston koulu- ja varhaiskasvatuspalveluissa

Remontin ja väistötiloihin siirtymisen vuoksi Riihimäen kaupunginkirjaston lasten- ja nuortenosasto ei tarjoa varhaiskasvatukselle eikä kouluille erillisiä palveluita lukuvuonna 2021 – 2022. Katkos koskee siten kirjapakettien keräämistä ja toimittamista, vinkkausta, kirjastonkäytön opetusta sekä satutunteja.

Sen sijaan varhaiskasvatusryhmillä ja peruskoululuokilla on mahdollisuus elo-syyskuussa 2021 käydä kirjastossa omatoimisesti lainaamassa lasten- ja nuortenosaston aineistoa luokan / ryhmän käyttöön yhden vuoden laina-ajalla. Edellytyksenä on, etteivät toimipaikat palauta pitkäaikaislainojaan ennen remontin valmistumista!

Vuoden laina-ajan opettaja / ryhmävastaava saa lainatessaan yhteisökortillaan kirjaston palvelutiskiltä. Yhteisökirjastokortin voi tarvittaessa hankkia lainaustoimistosta. Kuvallinen henkilötodistus on esitettävä korttia hankittaessa.

Marraskuussa 2021 avautuvassa väistötilassa voi myös käydä asioimassa, mutta silloin ei ole käytössä pidempiä laina-aikoja rajatun aineistomäärän vuoksi. Uudistetun kirjastotalon on tarkoitus avautua alkukesällä 2022.

Lisätietoja voi kysyä lasten- ja nuortenosastolta kirjasto.lastenosasto@riihimaki.fi, puh. 019 758 4687

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa, mutta uutta kohti mennään!

kirjasto, auto, muutto


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0