Myymälä

Avoinna:
ma-ti klo 10-17
ke klo 10-18
to-pe klo 10-17
la-su suljettu

 

puh. 040-330 4170

 

Kierrätyskeskuksen myymälässä otetaan vastaan kaikkea kodin irtainta, kuten esim. huonekaluja, taloustavaraa, tekstiilejä, lastentarvikkeita ja kirjoja, sekä toimivia kodinkoneita ja elektroniikkalaitteita. Tavaroiden on oltava käyttökuntoisia tai muutoin ostajaa kiinnostavia. Tarkemmin voi vastaanotettavasta tavarasta kysyä myymälän henkilökunnalta.

Tuotaessa myyntiin suurempia tavaraeriä on suositeltavaa ilmoittaa siitä etukäteen, sillä vastaanoton tilat ovat rajalliset. Kierrätykseen tarkoitetut tuotteet on tuotava myymälän aukioloaikoina. Tarvittaessa kierrätyskeskus voi kieltäytyä isomman tavaran vastaanottamisesta, mikäli tavara on huonokuntoinen tai vastaanotossa on tilan puutetta. Polkupyöriä otetaan vastaan sekä myyntiin kunnostettavaksi, että varaosiksi.

Rikkinäiset sähkölaitteet, metalliromut ja vaaralliset jätteet voi toimittaa Riihimäen kaupungin keskusvarikolle. Muut Kierrätyskeskukseen kelpaamattomat tavarat voi toimittaa Riihimäen ja Hyvinkään rajalla sijaitsevalle Kiertokapulan jätteenkäsittelyalueelle. Vaatteet voi toimittaa esimerkiksi suoraan kaupungilla oleviin vaatekeräyspisteisiin.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 11 Ei 4 Kyllä 11 Ei 4