Hallinto- ja konsernipalvelut Katu- ja puistoyksikkö Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Päätöksenteko Yleinen

Keskuspuistosta Jukka Jalosen puisto

Riihimäen Keskuspuistosta tulee Jukka Jalosen puisto. Sekä nimistötoimikunta että maanantaina kokoontunut Riihimäen kaupunginhallitus tukevat esitystä. Lopullisen päätöksen tekee vt. kaavoituspäällikkö Anniina Korkeamäki.

Nimeämällä Keskuspuiston Jukka Jalosen puistoksi Riihimäen kaupunki haluaa muistaa ja kunnioittaa Jalosen työtä Suomen jääkiekkojoukkueen päävalmentaja. Joukkue voitti tänä keväänä Jalosen johdolla jääkiekon maailmanmestaruuden.

”Jukka Jalonen on maailmanluokan valmentaja. Hän on Riihimäen suuri mies ja tärkeä pr-lähettiläs koko kaupungille”, Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko sanoo.

Kaupunginhallitus velvoitti nimistötoimikunnan selvittämään ja tekemään ehdotuksen siitä, mikä puisto, aukio tai paikka voitaisiin nimetä riihimäkeläisen Jalosen kunniaksi. Kaupunginhallituksen ensisijainen toive oli, että valittava paikka olisi keskeinen ja arvokas. Nimistötoimikunnan yksimielinen näkemys oli, että parhaiten tarkoitukseen sopii Keskuspuisto. Kaupunki kuuli myös Jalosta päätöstä tehdessään.

Myöhemmin syksyllä kaupunki järjestää tilaisuuden, jossa puiston nimi virallisesti vaihtuu.

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja Sami Sulkko, Riihimäen kaupunki, puh. 019 758 4010OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.