Yleinen

Kaupunkilaiset ehdottivat tehostustoimia ahkerasti

Riihimäen kaupunki keräsi kaupunkilaisilta ideoita toimintansa tehostamiseen sähköisen palautekanavan kautta. Kanavan avaaminen liittyi 17.10.2019 tiedotettuun yhteistoimintaneuvotteluiden alkamiseen. Kysely oli avoinna 18.10.–29.11.2019.

Vastauksia saatiin palautekanavan kautta yhteensä 275 kappaletta ja lisäksi kampanjan innoittamina tuli muutamia ideoita muuta kautta.

”Iso kiitos kaikille vastanneille. Hienoa, että asukkaat ottivat ehdotukset asiakseen ja palautetta tuli näin runsaasti. Saimme ehdotuksia laidasta laitaan yksittäisistä toimenpiteistä laajempiin rakenteellisiin muutoksiin, ja ne kaikki on toimitettu eteenpäin toimialoista vastaavien henkilöiden käsiteltäväksi. Erityisesti palveluverkkoon ja toimitiloihin liittyviä muutosehdotuksia on tarkoitus toteuttaa runsaasti lähivuosina. Niiden avulla saadaan aikaan merkittäviä kustannussäästöjä ja toisaalta ne mahdollistavat palvelujen kehittämisen”, sanoo kaupunginjohtaja Sami Sulkko.

”Meillä, kuten muillakin kaupungeilla, on uudistumis- ja tehostamistarpeita. On tärkeää, että jatkossakin näitä toimia valmistellaan avoimesti yhdessä tehden. Avoin kulttuuri synnyttää paremmat ja luovimmat ratkaisut”, hän korostaa.

Lisätiedot:

Sami Sulkko
kaupunginjohtaja
040 661 4010OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 5 Kyllä 1 Ei 5

Kommentit on suljettu.