Konserni- ja hallintopalvelut

Kaupunki kysyy asukkaiden mielipiteitä: Onko Riihimäki tulevaisuuden kohtaamispaikka?

Riihimäen kaupunki tiedustelee asukkaidensa mielipiteitä elämisestä Riihimäellä. Riihimäen tulevaisuus syntyy kohtaamisista -nimisessä kyselyssä pyydetään kuntalaisia kertomaan mielipiteensä muun muassa kaupungin turvallisuudesta, viihtyisyydestä, arkielämän sujuvuudesta, palveluista ja viestinnästä.

Kyselyssä on väittämiä, joihin vastaaja arvioi kantansa asteikolla 1-5 (eri mieltä – samaa mieltä). Vastaaja arvioi samalla asian merkityksen omalta kannaltaan: onko asian merkitys suuri vai pieni. Kyselyssä on myös osallistumista ja viestintää koskevat osiot sekä mahdollisuus kehittämisehdotusten ja terveisten lähettämiseen kaupungille.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kaupungin toiminnassa ja niiden avulla arvioidaan muun muassa kaupungin strategian vaikuttavuutta. Tulokset antavat arvokkaita eväitä niin virkamiehille kuin päättäjille kaupungin kehittämisestä. Kyselyn tuloksista tiedotetaan joulukuussa.

Kuntalaiskysely toteutetaan kaupungin verkkosivuilla 6.- 20.11.2017. Jos sähköiseen vastaamiseen ei ole halua tai mahdollisuutta, voi kyselylomakkeen täyttää ja palauttaa kaupungin Tietotuvassa (Eteläinen Asemakatu 2) tai kaupunginkirjastossa (Kauppakatu 16). Kirjastossa on myös mahdollista käyttää kyselyyn vastaamiseen yleisöpäätettä.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja. Kyselyyn voi vastata myös nimettömänä.

Siirry vastaamaan klikkaamalla tätä linkkiä!

Jos haluat auttaa vastausten saamisessa kyselyyn, voit jakaa tietoa. Jaa silloin tämän tiedotteen linkki, josta pääsee vastaamaan kyselyyn. Jos avaat kyselylinkin, se muuttuu henkilökohtaiseksi linkiksi.

Lisätietoja:OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.