Hallinto- ja konsernipalvelut Viestintä

Kaupunki jatkaa rajoituksia toukokuun loppuun saakka

Riihimäen häiriötilanteiden johtoryhmä on päättänyt jatkaa 16. toukokuuta asti voimassa olevia rajoituksia toukokuun loppuun saakka. Johtoryhmä on päätynyt noudattamaan varovaisuutta, jotta koronatilanne pysyy hallinnassa. Myös Kanta-Hämeen pandemiaryhmä kehotti viime viikolla välttämättään rajoitusten purkamista.

Päätös tarkoittaa sitä, että yleisötilaisuuksia, yleisiä kokoontumisia ja yksityistilaisuuksia koskeva 10 henkilön rajoitus on voimassa 31. toukokuuta asti. Maakuntaryhmän suosituksen mukaan kokoontumisrajoitus koskee myös kuntavaalien kampanjointia.

Aikuisten ryhmäharrastustoimintaa ei käynnistetä Riihimäellä vielä toukokuun aikana. Vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoiminta on mahdollista Opetus- ja kulttuuriministeriön ja lajiliittojen ohjeistuksia noudattamalla. Näissäkin tilanteissa on huolehdittava siitä, että ryhmäkoot pysyvät pieninä.

Riihimäellä oli jo ennestään voimassa maskisuositus toukokuun loppuun saakka. Suositus koskee kaikkia perheen ulkopuolisia kontakteja, yli 12-vuotiaita sekä lapsia ja nuoria kouluissa ja oppilaitoksissa kuudennesta luokasta ylöspäin.

Jere Penttilä
kaupunginjohtaja
050 432 7600

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0

Kommentit on suljettu.