Avoimet työpaikat Kuulutus

Kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen rehtori (haku päättyy 7.4.2019)

Riihimäen kaupungin sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue etsii vakinaiseen virkaan Kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen rehtoria.

Rehtorina toimit kansalaisopiston, musiikkiopiston ja taidekoulun johtavana rehtorina. Oikeana kätenäsi toimivat ripeät, reilut ja rohkeat kansalaistopiston suunnittelijaopettaja, musiikkiopiston apulaisrehtori ja taidekoulun johtava opettaja.

Omaathan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaista rehtorin kelpoisuutta sekä elämässä että työuralla. Toivomme Sinulta löytyvän myös tuloksellista näyttöä rohkeista kansalaisopiston tai taiteen perusopetuksen johtamis- ja kehittämistehtävistä. Älä pidä kynttilääsi vakan alla; me haluamme kuulla kaiken!

Arvostamme rehtorikokemustasi, lakiviidakon tuntemustasi samoin kuin taloustuntemustasi ja ymmärrystä siitä, miten ja millä kaikki toimii. Olethan tiimipeluri, joka hanskaa hankkeet ja hankinnat ilman turhaa stressiä. Laskemme toki isoksi eduksesi myös poikkitaiteelliset valtakunnalliset verkostot.

Me kehitymme – tule mukaan oppimaan!

Virka täytetään 1.8.2019 alkaen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkasuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 7.4.2019. Hakemukset pyydämme ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Hakemukseen tulee liittää kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä ansioluettelo tai nimikirjaote.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa sivistysjohtaja Esa Santakallio, esa.santakallio(at)riihimaki.fi, p. 019 758 4450. Haastattelut järjestetään Riihimäellä 15.4. ja 16.4.2019.

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa: 1.8.2019
Palkkaus: OVTES
Työavain: 223019
Haku päättyy: 7.4.2019
Työsuhteen kesto: Vakinainen


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.