Avoimet työpaikat Kaavoitus Kuulutus

Kaavoituspäällikkö kaupunginhallituksen toimialan kaupunkikehityksen toimialueen kaupunkisuunnitteluun (haku päättyy 29.5.2019)

Haemme rohkeaa, ripeää ja reilua kaupunkisuunnittelun ammattilaista vakituiseen virkaan johtamaan hauskaa ja eteenpäin suuntaavaa kaavoituksen tiimiä. Kaavoituspäällikkönä vastaat maankäytön suunnittelusta ja Riihimäki-strategian 2030 kaupungin ja kaupunkikuvan kehittäminen -kehittämiskokonaisuuden maankäytön suunnitteluun liittyvistä hankkeista.

Tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä asemakaupungeista ja täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään keskiviikkona 29.5.2019 klo 23.59. Kiinnostavimmat ehdokkaat haastattelemme ke 12.6.

Työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,75 h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Kaavoituspäällikkö palkataan elinvoimatoimialueelle elinvoimajohtajan alaisuuteen valmisteilla olevan tavoiteorganisaation mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta kaupunkisuunnittelusta ja maankäytön kehittämishankkeista. Eduksi katsomme yliopistossa tai korkeakoulussa suoritetun arkkitehdin tutkinnon. Sinulla on pätevyys (MRL 20 §) toimia kunnan kaavoittajana ja tiedät, miten kuntaympäristössä toimitaan. Hyvät neuvottelutaidot ovat yksi vahvuuksistasi; teet mielelläsi yhteistyötä asiantuntijoiden, eri sidosryhmien ja asukkaiden kanssa. Olet innovatiivinen ja haluat kehittää työyhteisöäsi sekä kaavoituksen toimintatapoja. Työssä menestyminen edellyttää yhdyskuntasuunnittelun toimialan ja ympäristölainsäädännön tuntemista sekä näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaupunkikuvasta sekä oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Hallitset työssä tarvittavat suunnitteluohjelmistot.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa vt. yleiskaava-arkkitehti Niina Matkala p. 019 758 5455 tai vt. tekninen johtaja Toni Haapakoski p. 019 758 4958. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Työ alkaa: 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: TS virkaehtosopimus tai palkkatoive
Työavain: 234122
Haku päättyy: 29.5.2019 23:59
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.