Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta

Kaamean hauskaa kamaluutta uimalan Halloween-uinnissa

Riihimäen kaupungin liikuntapalvelut järjestää Halloween-uinnin perjantaina 1.11.2019 klo 18.30–20.30 Riihimäen uimalassa osoitteessa Salpausseläntie 16. Uinti-illassa on luvassa halloween-henkisesti hurjaa hauskuutta, jännittävää musiikkia ja kihelmöivää tunnelmaa.

Halloween-uinti kutsuu mukaan jo uimalan aulassa, jossa jättihämähäkki Sarkko Seittinen, noitapöydän antimet sekä muut hauskat hirvitykset tervehtivät saapuvia uimareita.  Tunnelma nousee allasosastolla savukoneen, valaistuksen ja musiikin siivittämänä. Vedessä voi muun muassa väistellä vesiliaaneja, nauttia tukkijätkän pyörityksestä ja sukeltaa renkaiden läpi. Hoksottimia vaativa kisa on käynnissä koko tapahtuman ajan, ja sen voi tehdä sekä opetus- että isossa altaassa.

”Halloween-uinti on yksi vuoden suosituimmista tapahtumista. Tänä vuonna on kehitetty myös jotain uutta kamaluutta polskijoiden kauhuksi”, nauraa Riihimäen Liikuntapalveluiden Vireä Riihimäki projektikoordinaattori Sari Pekkala.

Tapahtuman pääsymaksu on 3 € / henkilö ja lipunmyynti alkaa perjantaina klo 17.30. Puku- ja pesutiloihin pääsee klo 18.00. Ennakkolippuja Halloween-uintiin voi ostaa uimalan kassalta tapahtumapäivänä klo 6.00–17.00. Ennakkolippuja uintiin on myynnissä 150 kpl ja kaiken kaikkiaan tapahtumaan mahtuu 500 innokasta uimaria. Ennakkoliput on myyty loppuun, mutta ei hätää! Varsinaisessa lipunmyynnissä on vielä 350 lippua.

Tapahtumaa ovat mukana toteuttamassa Riihimäen Uimaseura ry, Riihimäen nuorisopalvelut ja Riihimäen kierrätyskeskus.

Halloween-uintia on järjestetty vuodesta 2015 ja se on ollut vuosittain loppuunmyyty, eli kannattaa hankkia ennakkolippu tai olla ajoissa paikalla.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Sari Pekkala
projektikoordinaattori
p. 019 758 4747
Vireä Riihimäki -hanke


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.