Katu- ja puistoyksikkö Kulttuuri ja vapaa-aika Yleinen

Jukka Jalosen puiston nimiäiset talvilomaviikolla

Riihimäen Keskuspuisto nimettiin Jukka Jalosen puistoksi syksyllä 2019. Puiston viralliset nimiäiset järjestetään tiistaina 18. helmikuuta kello 12–14.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue voitti riihimäkeläisen Jalosen johdolla maailmanmestaruuden keväällä 2019.

”Keskuspuisto nimettiin Jukka Jalosen puistoksi siksi, että kaupunki halusi kunnioittaa Jalosen saavutuksia jääkiekkomaailmassa. Luonnollisesti myös puiston nimiäiset vietetään jääkiekkotunnelmissa. Osallistujilla on mahdollisuus esimerkiksi testata lämärinsä kovuutta Riihimäki Iceheartsin tutkalla ja voittaa arvonnassa kiekkoleijonien t-paitoja”, vastaava kulttuurituottaja Anna Vesén kertoo.

Jukka Jalosen puiston äänimaisemateoksen paljastaa Jukka Jalonen kello 13. Äänimaiseman ovat suunnitelleet muotoilija Paula Susitaival ja äänisuunnittelija Teemu Korpipää. Kaupungin edustajana tilaisuudessa puhuu kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri ja puiston historiaa esittelee vs. kaupunginpuutarhuri Päivi Sundman.

Lisäksi ohjelmassa on Tanssikoulu 1st Step tanssiesitys, arvonta ja kiekonheittokisat. Tunnelman virittää DJ All Jam Melupalvelusta.

Riihimäen nuorisopalvelut ja Kiekko-Nikkarit tarjoavat tilaisuudessa vapaaehtoista maksua vastaan makkaraa, kuumaa mehua ja pullaa niin kauan kuin tarjoiluja riittää. Myynnissä on Nikkareiden fanituotteita. Kaikki tuotot menevät Kiekko-Nikkareiden juniorityöhön.

 

Lisätietoja:

Anna Vesén
vastaava kulttuurituottaja
040 330 4701
Eteläinen Asemakatu 4, A-rappu, 2 krs

Päivitys 18.2.2020: Miia Nahkurin sijaan tilaisuudessa kaupungin puheenvuoron pitää elivoimajohtaja Mika Herpiö.

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.