Kulttuuri ja vapaa-aika

Joulukadun avajaisissa tehdään hyvä joulu yhdessä

Riihimäen Joulukadun avajaiset järjestetään 23.11.2019 kello 17.00–18.30. Aloitamme perinteikkäästi kulkueella, joka lähtee Hämeenaukiolta kello 17.00 ja jatkamme koko kaupungin joulujuhlalla Granitin aukiolla kello 17.30 alkaen. Tapahtuman teemana on: Tehdään hyvä joulu yhdessä. Joulukadun avajaiset -tapahtuma haluaakin auttaa omalla panoksellaan vähävaraisten perheiden, nuorien ja vanhuksien taloudellista ahdinkoa joulun alla.

Tule mukaan kulkueeseen!

Ilahdutamme Riihimäkeä näyttävällä kulkueella. Yrityksille ja yhdistyksille osallistuminen ei maksa mitään, mutta halutessaan kulkueeseen osallistujat voivat lahjoittaa vapaavalintaisen summan, joka annetaan lyhentämättömänä Riihimäen seurakunnan diakoniatyön kautta riihimäkeläisille vähävaraisille perheille, nuorille ja vanhuksille.

Ja nyt saa olla luova: tule skuutilla, skeitillä, maitokärryillä, kävellen, pyöräillen, autolla tai vaikka rollaattorilla, pue yllesi tonttulakki tai jouluvalot tai molemmat – asu ja kulkuväline ovat todellakin vapaat! Myös katsojat ovat tervetulleita kulkueeseen mukaan!

Koko kaupungin joulujuhla Granitin aukiolla 17.30 alkaen

Vietämme Granitin aukiolla Koko kaupungin joulujuhlaa kello 17.30–18.30. Riihimäkeläiset yrittäjät ovat lähteneet innolla mukaan tekemään hyvää, sillä joulupuuron kaupunkilaisille tarjoaa Oma-SP Riihimäki, Riihimäen pieni lelukauppa, Riihimäen Kiipeilykeskus Rocklands, Riihimäen Messut Oy, Riihimäen Yrittäjät ry sekä Veljekset Häti Oy.

Juhlakansalle on myös tarjolla glögiä, jonka tarjoaa Riihimäen pieni lelukauppa.

Granitilta löytyy myös Hyvä Kunnon vuosittainen Tehdään joulu lapselle -keräysauto. Keräykseen voit tuoda 0–17-vuotiaalle lahjaksi mm. lelun, pelin, lahjakortin tai elämyskortin. Muistathan jättää lahjasi paketoimatta, näin lahja on helpompi jakaa sitä tarvitsevalle.

Granitin aukiolla museohiiri Wilhelm julistaa joulusanoman, näemme erilaisia esityksiä sekä päätämme juhlan yhteislauluun. Mukana menossa on tietysti myös joulupukki.

Tehdään siis hyvä joulu yhdessä – tervetuloa Joulukadun avajaisiin!

Lisätietoja tai ilmoittaudu kulkueeseen mukaan 4.11.2019 mennessä:

Minni Arposuo, p. 040 535 8577 tai toimisto@danceart.fi.

Joulukadun avajaiset järjestää Tanssistudio Dance Art, Riihimäen kaupungin kulttuuripalvelujen tuella.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.