Yleinen

Ilman tapahtumia ei tapahdu mitään – mielenilmaus tapahtumien puolesta 8.9.2020

Suomalainen tapahtumateollisuus ajettiin alas yhdessä hetkessä, kun hallitus kielsi tapahtumat 13.3.2020. Kyseessä on 2,35 miljardin arvoinen toimiala, josta uhkaa koronakriisin vuoksi kadota kuluvana vuonna jopa 1,5 miljardia euroa. Lomautettujen työntekijöiden ja vailla työtä olevien yksinyrittäjien määrä on noin 9000 henkilöä. Lisäksi kuluneen kesän aikana jäi työllistämättä jopa 136 000 tapahtumien tilapäistyöntekijää.

Tapahtuma- alan toimijat Suomessa vaativat hallitukselta kohdennettuja tukia, jotta viranomaisrajoituksista kärsinyt ala saadaan takaisin jaloilleen. Samalla vedotaan asiakkaisiin, joita toivotaan palaamaan tapahtumiin ja osoittamaan, että ohjeita noudattamalla turvalliset tapahtumat ovat mahdollisia korona-aikanakin.

Riihimäen teatteri, AFX Events ja kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut osallistuvat kansainväliseen tapahtuma-alan RED ALERT -mielenilmaisuun 8.9.2020 klo 18 alkaen valaisemalla punaiseksi osan Riihimäen teatterin rakennuksesta ja Vihreästä talosta. Mielenilmauksen tarkoituksena on tehdä näkyväksi tapahtumien moninaiset vaikutukset, toimijat ja tekijät. Rakennukset valaistaan läpi yön. Valaistustekniikasta vastaa AFX Events.

 

Kuvia ja postauksia jaettaessa toivotaan käytettävän seuraavia aihetunnisteita:

#wemakeevents #pelastetaantapahtumat #tapahtumateollisuus #backtolive #showmustgoon


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.