Avoimet työpaikat

ICT-kehittämispäällikkö (haku päättyy 15.2.2019 klo 14)

Sykkiikö sydämesi sähköiselle ja loistavalle asiakaspalvelulle?

Kaipaatko elämääsi rohkeaa, reilua ja ripeää tekemisen meininkiä?

Haluatko maalata sähköisen kädenjälkesi uuden ajan kuntaorganisaatioon?

Riihimäen kaupunki etsii osaavaa ja luovaa ammattilaista digitalisoimaan kaupunkiamme. Omalla ammattitaidollasi rakennat tiedolla johtamisen ja sähköisen asioinnin edellytyksiä, tulevaisuuden digikaupunkia sekä tuet tietosuojatyötä. Olet tukemme ja turvamme ICT-toimintojen johtamisessa, ICT-hankinnoissa sekä sopimushallinnassa.

Suunnittelet, kehität ja toteutat digitalisaatiotamme. Omaat kykyä tietojärjestelmien ja IT-infrastruktuurin kehityshankkeissa ja varmistat, että eri projektien ICT-ratkaisut ovat yhteensopivia keskenään ja olemassa olevien järjestelmien kanssa.

Liiketoiminta- ja tietoarkkitehtuurin kehitys tapahtuu yhteistyössä kehittämisyksikön sekä tällä hetkellä kolmen kunnan omistaman seudullisen RHL-Data Oy:n kanssa.

Toivomme, että sinulla on:
– kokemusta tietohallintopalvelujen johtamisesta ja hankkeiden läpiviennistä
– taitoa puhua ammattisanastostasi ymmärrettävässä muodossa
– kykyä strategisten tavoitteiden toteuttamiseen teknologiaa hyödyttäen
– intoa poimia markkinoilta soveltuvat digiratkaisut ja sovittaa ne kehittyvään toimintaympäristöömme

Luotamme, että omaat:
– kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja ennakoida tulevaisuuden digiratkaisut kaupungin toiminnassa
– kokemusta asiakaslähtöisien palveluprosessien digitalisoinnista ja palvelumuotoilusta
– hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- , koordinointi- ja neuvottelutaitoja

Kelpoisuusehtoina tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, soveltuva kokemus ICT-alalta sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Oletko meidän rakkaan Riksun oma ICT:n true match?

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakuaika päättyy 15.2.2019 klo 14. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluajankohdiksi on varattu 21.2.2019 klo 12–15 sekä 22.2.2019 klo 8–12. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse talous- ja hallintojohtaja Kari Oralta puhelin 019 758 4074. Puhelinajat pe 1.2 klo 13.30–14.30 ja ti 5.2. klo 9–10.

Lähetäthän hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Pyydämme, että liität mukaan ansioluettelosi sekä kopiot keskeisimmistä opinto- ja työtodistuksistasi. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki ja kuoreen merkintä ICT-kehittämispäällikön rekrytointi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.