Liikunta

Hyvinvointiryhmä naisille

Riihimäen kaupunki järjestää terveyttä edistävän hyvinvointiryhmän Riihimäen neuvolassa (Kallionkatu 10-16 E, 5. krs) maanantaisin klo 17.00-18.30 ajalla 7.10.2019 – 2.3.2020. Ryhmä on tarkoitettu hedelmällisessä iässä olevalle naiselle, jonka painoindeksi (BMI) on 30 tai yli. Ryhmä sopii myös raskaana olevalle, jonka laskettu aika on aikasintaan huhtikuussa 2020. Ryhmään tulevalta edellytetään sitoutumista ja motivaatiota muutokseen.

Ryhmän tarvoitteena on terveellisten elämäntapojen ja vuoroskausirytmin omaksuminen. Jokainen ryhmä jäsen asettaa itselleen myös henkilökohtaisen tavoitteen. Kurssin aikana on mahdollisuus saada aika henkilökohtaiseen ohjaukseen, jossa voidaan käsitellä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmää ohjaavat terveydenhoitajat, liikunnanohjaaja, neuvolapsykologi, erikoislääkäri, diabeteshoitajat, sydänhoitaja ja vertaisohjaaja.

Ilmoittautuminen pe 27.9.2019 mennessä th Ruth Kivekkäälle ruth.kivekas(at)riihimaki.fi tai omalle terveydenhoitajalle.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.