Avoimet työpaikat

Hoitajia sijaisuuksiin Riihikotiin (haku päättyy 26.4.2019 klo 16)

Riihikodissa on haettavana 26.4.2019 klo 16:00 mennessä

ERIPITUISIA HOITAJAN SIJAISUUKSIA JA KESÄLOMASIJAISIA

Riihimäen kaupungin Riihikotiin haetaan kuntouttavan hoitotyön taitajia hoitajien kesä-lomasijaisuuksiin. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien yksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain mukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus tai alan opiskelija.

Tehtävän kuvaus
Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden.

Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutus arjessa huomioiden. Työ edellyttää kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä ja luovuutta.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Toimia koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Piia Elovaara p. 019 758 414 piia.elovaara(at)riihimaki.fi

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: 228433
Haku päättyy: 26.4.2019 klo 16
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Vuorotyö


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.