Avoimet työpaikat

Hoitajan toimi Riihikoti/Uranuskoti (haku päättyy 4.2.2020 klo 8)

Uranuskodissa on haettavana 4.2.2020 klo 8:00 mennessä

HOITAJAN TOIMI

Riihimäen kaupungin asumispalveluihin Riihikotiin haetaan kuntouttavan hoitotyön taitajaa hoitajan toimeen. Riihikoti on kehittyvä yksikkö, joka tarjoaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä turvallisen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen moniammatillisen yhteistyön keinoin. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Uranuskoti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain mukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus.

Tehtävän kuvaus
Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja arviointiin. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjausta ja arviointia.

Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutus arjessa huomioiden. Työ edellyttää hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus. Arvostamme myös luovuutta, positiivista asennetta sekä rohkeutta kokeilla uutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus.

Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden. Uranuskoti on hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä rautatieasemaa. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Palkkaus: 2216,91€+työkokemuslisät. Palkka tarkistetaan HTA:lla 6kk kuluttua. Koeaika on 6kk.

Työaika:  Kolmivuorotyö

Työ alkaa 17.2. tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään 5. ja 6.2. iltapäivinä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Tiedustelut
Toimia koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Aila Palmu p.019 758 4995, aila.palmu@riihimaki.fi

Hakemukset: 4.2.2020 klo 8:00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Uranuskoti/Aila Palmu, Uranuksenkatu 1 a C, 11130 Riihimäki.

Riihikoti on savuton työyhteisö.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.