Avoimet työpaikat

Hoitajan toimi Riihikodissa (haku päättyy 5.2.2020 klo 16)

Riihikodissa on haettavana 5.2.2020 klo16 mennessä

HOITAJAN TOIMI

Riihimäen kaupungin Riihikotiin haetaan kuntouttavan hoitotyön taitajaa hoitajan toimeen.. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain mukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus.

Tehtävän kuvaus
Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjausta ja arviointia.

Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden.

Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutus arjessa huomioiden. Työ edellyttää kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä ja luovuutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus.

Palkkaus: KVTES:n mukainen. Koeaika 6kk.

Työaika:  Kolmivuorotyö

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään . Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Tiedustelut
Toimia koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri tarja.nahkuriiihimaki.fi

Hakemukset 5.2.2020 klo 16:00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Riihikoti/Tarja Nahkuri, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihikoti on savuton työyhteisö.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.