Avoimet työpaikat

Hoitajan toimi – kehitysvammaisten asumisyksikköön (haku päättyy 27.1.2020 klo 8)

Riihimäki, sosiaali- ja terveystoimiala, asumispalvelut

Riihimäen kaupungin asumispalvelu hakee hoitajaa kehitysvammaisten asumisyksikköön.

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen kehitysvammaisten ohjaustyön ammattilaista, jolla on kokemusta erityisryhmien parissa työskentelystä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, motivoituneisuutta sekä positiivista asennetta työhön. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös moniammatilliseen tiimityöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä palvelujärjestelmän tuntemusta ja verkostomaisen työskentelyn taitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lähellä asukkaita.

Tehtävässä pääset osaksi autetun ja ohjatun asumispalvelun tiimiä. Tuetun asumisen asumisohjaajan työparina työskentelet itsenäisesti ja tuetusti asuvien kehitysvammaisten sekä muiden erityistä tukea tarvitsevien parissa. Työ on monipuolista asiakkaan tarpeista lähtevää ohjaustyötä. Asukkaan toiveita kuunnellen häntä ohjataan ja tuetaan selviytymään erilaisissa arjen toiminnoissa. Työ sisältää sekä yksilöohjausta, että teemallisten ryhmien suunnittelua ja ohjausta. Työ on 3-vuorotyötä.

Kivari on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista kehitysvammaisille. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: KVTES

Lisätietoja antaa asumispalvelujen palveluvastaava Samu Brusila p. 019 758 4264 ja palveluesimies Piia Sneck p. 019 758 4410

Hakemukset 27.1.2020 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.