Avoimet työpaikat

Hoitajan sijaisuus Riihikodissa (haku päättyy 25.8.2019 klo16.00)

Riihimäen kaupunki, Aikuisten asumispalvelut

Riihimäen kaupungin Riihikotiin haetaan kahta kuntouttavan hoitotyön taitajaa hoitajan toimiin. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain mukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus.

Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjausta ja arviointia.

Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden. 

Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutus arjessa huomioiden. Työ edellyttää kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä ja luovuutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus.

Hakemukset 25.8.2019 klo 16.00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Riihikoti/Tarja Nahkuri, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Haastattelut järjestetään 30.8.2019.

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja: Sijaisuutta koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri,  p. 019 758 4426,  tarja.nahkuri@riihimaki.fi tai palveluvastaava Sari Ahlholm, sari.ahlholm@riihimaki.fi

Työ alkaa: 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 244300
Haku päättyy: 25.8.2019 klo 16.00
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Kokoaikatyö, vuorotyö


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.