Avoimet työpaikat

Hankintapäällikön virka (haku päättyy 21.2.2020 klo 15)

Riihimäen kaupunki hakee vakituiseen virkaan hankintapäällikköä. Tehtävä täytetään 1.4.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Hankintapäällikön tehtäviin kuuluu kaupungin hankintojen ohjaus ja kehittäminen. Tehtävään kuuluu julkisten hankintojen oikeudellinen neuvonta, sopimusasiat, sopimusoikeudellinen ohjaus ja ohjeistus sisältäen mm. kaupungin hankintastrategian ja hankintaohjeistuksen valmistelun. Hankintapäällikkö kouluttaa henkilöstöä hankintaohjeistuksen käytössä. Hankintapäällikön tehtävään voidaan myöhemmin sisällyttää myös muita kaupungin juridisia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään hankintalainsäädännön tuntemusta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tai vastaava aiempi tutkinto sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kunnallishallinnon ja -juridiikan tuntemus, kokemus lakimiestehtävien hoitamisesta sekä suoritettu tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Hakemukset pyydetään ensisijassa sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Mahdolliset paperihakemukset pyydetään toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Kuoreen merkintä ”Hankintapäällikön tehtävä”. Haluaika päättyy 21.2.2020 klo 15.00.

Lisätietojen antaja
Kaupungininsinööri Toni Haapakoski (p. 050 560 8026) 12.2.2020 klo 8:00- 16:00.
Haastattelut on suunniteltu pidettävän 27. – 28.2.2020.

Työantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Työpisteesi sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa loistavien liikenneyhteyksien päässä. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen ja kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä.

Työ alkaa: 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan
Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen
Palkka: KVTES:n mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Rekrytoiva yksikkö: Riihimäen kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Hankekeskus

www.riihimaki.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.