Elinkeinopalvelut Päätöksenteko

Haku yksinyrittäjien tukeen on avattu

Yksinyrittäjät voivat nyt hakea 2 000 euron suuruista tukea Riihimäen kaupungilta. Riihimäen kaupungin hallitus päätti tuen jakamisesta kokouksessaan 14. huhtikuuta. 

”Tukea on varattu Riihimäen kaupungille reilut 1 070 000 euroa, joten 2 000 euron avustuksia riittää Riihimäellä noin 535 yksinyrittäjälle”, kertoo Riihimäen kaupungin elinvoimajohtaja Mika Herpiö.

Tuki koskee yksinyrittäjiä, ja myös kevytyrittäjiä sekä freelancereita. Tuen saamisen edellytys on vähintään 20 000 euron vuotuinen laskutus tai yrittäjien eläkevakuutuksen piirissä oleminen, ja lisäksi tuensaajan toiminnan on täytynyt olla kannattavaa vuonna 2019. Kyseessä on tuki, joka on tarkoitettu yrittäjän laskennallisiin yritystoiminnasta aiheutuneisiin kustannuksiin välillä 16.3.2020–31.8.2020. Tuen tarkoitus on auttaa yrittäjiä selviytymään koronapandemian aiheuttamasta hetkellisestä yritystoiminnan kannattavuuden heikentymisestä.

Kysymyksiä ja vastauksia yksinyrittäjien tuesta osoitteessa https://tem.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-koronasta-ja-yksinyrittajista

Tarkemmat ohjeet tuen hakemiseen ja hakulomake löytyy https://www.riihimaki.fi/palvelut/terveydenhuolto/koronavirus/yksinyrittajien-korona-avustus/OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 2 Kyllä 1 Ei 2

Kommentit on suljettu.