Avoimet työpaikat

Erityisavustajan sijaisuus (haku päättyy 9.8.2019 klo 12)

Riihimäen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue

Tehtävän kuvaus
Riihimäen kaupungin varhaiserityiskasvatuksessa on haettavana erityisavustajan toimen sijaisuus ajalle 12.8.2019 – 29.5.2020.

Hei sinä lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja tai muun vastaavan kelpoisuuden omaava henkilö, joka olet kiinnostunut haasteellisista tehtävistä!

Riihimäen kaupungin varhaiserityiskasvatuksessa on haettavana erityisavustajan toimen sijaisuus. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja kestää 29.5.2020 saakka.

Erityisavustajan sijainen toimii ryhmäkohtaisena avustajana päiväkodin 3 – 5 -vuotiaiden ryhmässä. Ryhmässä on useampia lapsia, joilla on erilaisia tuen tarpeita. Hakijalta edellytetään lain 540/2018 28§:n tai siirtymäsäännösten, § 75, mukaista kelpoisuutta.

Toivomme kokemusta erityisvarhaiskasvatuksen tehtävistä ja erityiskasvatuksen menetelmien tuntemusta. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja työaika on 38,75h/vko.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy perjantaina 9.8.2019 klo 12.00.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa erityisvarhaiskasvatussyksikön johtaja Anne Pullinen, anne.pullinen(at)riihimaki.fi.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan elokuussa
Palkkaus: KVTES: n mukainen
Työavain: 242224
Haku päättyy: 9.8.2019 12:00
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.