Hyppää sisältöön
Kuvituskuva, pyörätuoli.
Kuva: Pixabay

Vammaispalvelut

Vammaispalvelut itsenäisen elämän tukena

Vammaispalvelut on tarkoitettu henkilöille, joille ei vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi löydy tarpeita vastaavia palveluja kunnan peruspalveluista. Palvelujen avulla edistetään vammaisen henkilön yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia sekä ehkäistään vamman aiheuttamia haittoja. Vammaispalveluissa vastataan vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisten palvelujen järjestämisestä sekä alle 65-vuotiaiden henkilöiden omaishoidon tuesta.

Ota yhteyttä vammaispalvelujen sosiaalityöntekijään tai -ohjaajaan, selvitämme palvelutarpeesi.

Yhteystiedot

Sosiaalityöntekijöiden ja -ohjaajan puhelinaika on ma-ti ja to-pe klo 9-10. Pääset tapaamaan työntekijöitä varaamalla ajan puhelimitse, sähköpostilla, kirjeitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön asiakaspalveluun. Suosittelemme, että henkilötietoja tai arkaluontoisia asiakastietoja sisältävät sähköpostit lähetetään turvapostin kautta.

Sosiaalikeskuksen asiakaspalvelu sijaitsee Virastokeskus Veturin A-rapussa osoitteessa Eteläinen Asemakatu 4 ja on avoinna ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14.30. Asiakaspysäköinti inva-pysäköintipaikkoineen sijaitsee virastokeskuksen sisäpihalla. Asiakaspalveluun on esteetön sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta. Sisäänkäynnin ulkopuolella on postilaatikko, johon voi jättää postia viraston aukioloajan ulkopuolella.

Lapsiperheiden ja työikäisten palveluneuvontapuhelin 019 758 4242 palvelee ma-pe klo 8-16. Ikääntyvien palveluneuvontapuhelin palvelee ma-pe klo 8-11. Muina aikoina voi jättää viestin vastaajaan.

 

22 vuotta täyttäneet asiakkaat, joiden sukunimen alkukirjain on A–L.
22 vuotta täyttäneet asiakkaat, joiden sukunimen alkukirjain on M–Ö.
22 vuotta täyttäneet asiakkaat, kuljetuspalvelut ja omaishoidon tuki.
0–21-vuotiaat asiakkaat, joiden sukunimen alkukirjain on A-L.
0–21-vuotiaat asiakkaat, joiden sukunimen alkukirjain on M-Ö.