Hyppää sisältöön

Vaikuttajaklubi

Riihimäen seudun nuorten aikuisten vaikuttajaklubi kokoontuu noin viiden viikon välein Nuorisokeskus Monarilla (Uudenmaankatu 1, Riihimäki) ja sen toimintaan voivat osallistua kaikki riihimäkeläiset nuoret aikuiset. Vaikuttaklubin toiminta käynnistyi tarpeesta kuulla nuorten aikuisten mielipiteitä ja kokemuksia sekä Ohjaamo Riihimäen seudun että Riihimäen kaupungin tarjoamista palveluista nuorille aikuisille.

Vaikuttajaklubissa keskustellaan laajasti nuorten aikuisten asioista ja ideoidaan keinoja mahdollisien epäkohtienkin korjaamiseksi. Vaikuttajaklubilaisilta saatetaan pyytää erilaisia arvioita ja he voivat antaa omia kehittämisehdotuksiaan eri tahoille.

Vaikuttajaklubissa ollaan rennosti ja kuunnellaan kaikkien ryhmäläisten toiveita ja ideoita. Klubin toiminnasta huolehtivat Ohjaamon työntekijät, jotka myös virittävät keskustelua, pyrkivät pitämään sitä asiassa sekä viemään ryhmän ehdotuksia eteenpäin.

Tule siis rohkeasti mukaan, mielipiteesi on meille tärkeä!

Jos kiinnostuit Vaikuttajaklubista, ota yhteyttä tai tule tutustumaan, niin kerromme sinulle lisää. Jos sinulla on tuttu työntekijä Ohjaamossa, voit myös antaa yhteystietosi hänelle ja me otamme yhteyttä sinuun.