Hyppää sisältöön

Hyvinvointineuvonta

Hyvinvointineuvonta palvelee toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Hyvinvointineuvonta on uimahallilla, Salpausseläntie 16, sijaitseva kuntalaisille tarkoitettu maksuton neuvontapiste. Hyvinvointipisteen tarjontaan kuuluvat elämäntapoihin liittyvä neuvonta, kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit sekä kuntosaliopastus.

Elämäntapaneuvonta

Mahdollisuus keskustella liikkumisen aloittamisesta tai pohtia yhdessä erilaisia tapoja lisätä aktiivisuutta arkeen. Voit myös kysyä neuvoja johonkin liikkumismuotoon (esimerkiksi omatoiminen lihaskuntoharjoittelu), ravitsemukseen, nukkumiseen ja painonhallintaan liittyen.

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus sopii liikunnan parissa aloittaville tai elämäntapamuutoksia tehneelle henkilölle. Testi suoritetaan avojaloin seisomalla mittauslaitteen päällä noin puolen minuutin ajan. Tulokset antavat tietoa muun muassa kehon lihas- ja rasvamassan määrästä sekä sisäelinten ympärillä olevan rasvan tasosta.

Kuntotestit

Kuntotestit sisältävät tasapaino-, lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Suunnattu henkilöille, joilla on käynnistymässä tai käynnissä elämäntapamuutos.

Kuntosaliopastus

Kuntosaliopastus on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoittelutaustaa tai joiden edellisestä kuntosalikäynnistä on useampi vuosi aikaa. Opastusaikoja järjestetään kysynnän mukaan, joten ilmoita kiinnostuksesi terveysliikunnanohjaajalle.

Ajanvaraus ja lisätietoja