Hyppää sisältöön

PressReader

PressReader-lehtipalvelun logo

Palvelussa on yli 7 000 sanoma- ja aikakauslehteä 120 maasta yli 60 kielellä. Lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita ja ne ovat luettavissa heti ilmestymispäivästä 60–90 päivän ajan. Palveluun pääset tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Kirjaston asiakkaana voit käyttää PressReader-palvelua vapaasti missä ja milloin vain. Palveluun pääset selaimella osoiteessa https://www.pressreader.com/catalog tai mobiililaitteille ladattavalla ilmaisella PressReader-sovelluksella. Sovellukseen ladattuja lehtiä voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä.

Sisäänkirjaudu palveluun klikkaamalla selaimessa ensin hahmoa oikeassa yläkulmassa tai sovelluksessa “Sign in”-linkkiä ja sen jälkeen linkkiä “Libraries & groups”. Etsi ja valitse vaihtoehto Ratamo Libraries ja syötä kirjastokorttisi numero sekä pin-koodisi. Tämän jälkeen palvelu tarjoaa mahdollisuutta luoda henkilökohtainen tili. Tilin luominen ei ole välttämätöntä, joten voit ohittaa sen ja siirtyä käyttämään palvelua ikkunan yläkulman ruksista.

Kirjastossa voit käyttää palvelua kirjaston koneilla sekä omilla kirjaston langattomaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla.