Kutomoglögit

Tiistaina 3.12.2019 klo 10-16 on Kaupungin kutomolla tarjolla glögiä ja pipareita. Kutomolla on avoimet ovet ja tuolloin esillä oleva näyttely on koottu syksyn kudontakurssilaisten töistä, tavata voit myös kutojia työn touhussa.  

Avoimet ovet ja kakkukahvit Puistonkulmassa

Tervetuloa Vanhustenviikon kakkukahveille Puistonkulmaan (Valtakatu 7-9) maanantaina 8.10.2018 klo 14-16. Samalla voit tutustua myös Kotokartanosäätiön monipuoliseen toimintaan. Tervetuloa!

Intti tutuksi

Riihimäen varuskunta-alueella järjestetään ”Avoimet ovet – Intti tutuksi” -tapahtuma 19.5.2018. Tapahtuma on osa vuoden 2018 aikana järjestettäviä Puolustusvoimat 100 -juhlavuoden yleisötapahtumia. Tapahtumassa voi tutustua varuskunnan eri toimijoihin. Mukana ovat mm. Maasotakoulu/Viestikoulu, Panssariprikaati/Elektronisen sodankäynnin keskus, Puolustusvoimien logistiikkalaitos/Sotilaslääketieteen keskus, Logistiikkakoulu sekä Millog. – kalustonäyttely – tehtävärasteja, mm. ekoaseammuntaa – Varusmiessoittokunnan showband esiintyy – Sotilaskoti myy tuotteitaan Tarkemmat … Lue lisää

Avoimet ovet Kaupungin kutomolla

Kaupungin kutomolla järjestetään avoimet ovet ti 15.5.2018  klo 10-18.00. Samalla järjestetään kierrätystempaus, johon voit tuoda  kaikki turhat puuvillaiset lakanat ja verhot. Näet kutomolla tuolloin työnäytöksiä, kevään aikana valmistuneita töitä ja kahvitarjoilu kuuluu tietysti myös päivään! Tervetuloa!

Kuntokeskus Riihimäki – Kevätkarkelot

Lämpimästi tervetuloa Kuntokeskus Riihimäen kevätkarkeloihin lauantaina 12.5. klo 10-14. Tule hakemaan inspiraatiota kesän treeneihin mahtavan porukan kera! Kevätkarkeloissamme luvassa mm. kuntokeskuksen personal trainereiden vetämiä demotunteja, kuntotestejä ja laiteopastuksia. Haasteita, kilpailuja, maistiaisia sekä arvontoja. Ryhmäliikuntatunteja sekä sokerina pohjalla InBody-kehonkoostumusmittauksia. Katso tarkempi aikataulu alta ja osallistu vaikka kaikille tunneille. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja kuntosali on … Lue lisää

Avoimet ovet Kaupungin kutomolla

Kaupungin kutomolla järjestetään avoimet ovet 15.5.2018  klo 10-18.00. Samalla järjestetään kierrätystempaus loppuun kuluneille petivaatteille ja kulahtaneille puuvillaverhoille. Kerää kaikki turhat lakanat yms. ja tuo ne avointen ovien päivänä kutomolle. Näet kutomolla tuolloin työnäytöksiä, kevään aikana valmistuneita töitä ja kahvitarjoilu kuuluu tietysti myös päivään! Tervetuloa!  

Lasten talvikarnevaalit

Lasten talvikarnevaalit kutsuu perheitä ulkoilemaan! Perinteiset Lasten talvikarnevaalit järjestetään sunnuntaina 4.3 kello 12 -16 Pohjolanrinteen koululla. Tapahtumalla on Riihimäellä pitkät perinteet, sillä ensimmäisen kerran Riihimäkeläisten Lionsklubien toteuttama talvirieha pidettiin 55 vuotta sitten, vuonna 1962. Tapahtuman pääpaino on iloisella ulkoilulla ja liikunnalla. Lapsille ja lapsenmielisille on mahdollisuus kokea mm. poniratsastusta, ajelua koiravaljakolla ja kaverikoirat ovat myös … Lue lisää

Avoimet ovet Fortumin Riihimäen kiertotalouskylässä

Tervetuloa tutustumaan Fortumin Riihimäen tuotantolaitokseen maanantaina 25.9.2017 klo 16-18. Kiertotalouskylämme on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa yhdyskuntajätteet sisältämät arvokkaat materiaalit ohjataan eteenpäin hyödynnettäviksi sekä raaka-aineena että energiana. Tunnin pituiset tehdaskierrokset alkavat 16.15-17.15. Kierrokset eivät sovellu alle 10-vuotialle eikä liikuntarajoitteisille. Perheen pienimmille on lapsiparkki.