Kuulutus

ARAn asumisneuvoja-avustukset 2019 (kuulutus on nähtävillä 18.1.2019 saakka)

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA on julistanut haettavaksi asumisneuvoja-avustukset vuodelle 2019. Avustusta voidaan myöntää toimintaan, jonka tavoitteena on asumisen turvaaminen ratkaisemalla asumisen ongelmia sekä opastamalla asumiseen liittyvissä asioissa. Sitä myönnetään vain siihen osaan toimintaa, joka kohdistuu valtion tukemaan asuntokantaan. Avustuksen määrä on enintään 35 % kustannuksista.

Avustusta voivat hakea kunnat, järjestöt ja yhteisöt, jotka harjoittavat tai käynnistävät asumisneuvontatoimintaa. Järjestöjen hakemuksiin tulee liittää sijaintikunnan lausunto hankkeesta.

Hakemukset liitteineen osoitetaan ARAlle ja lähetetään kirjaamoon kirjaamo.ara@ara.fi tai osoitteella Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus, PL 30, 15141 Lahti viimeistään torstaina 17.1.2019 klo 16.15 mennessä.

Hakuohje ja lomakkeet ovat ARAn sivuilla http://www.ara.fi/fi-FI/Lainat ja avustukset/Muut avustukset/Avustus asumisneuvojatoimintaan. Kunnan lausunnon ja lisätietojen saamiseksi pyydetään ottamaan yhteyttä Riihimäen kaupungin asumispalveluihin (p. 019 758 4815).


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.