Avoimet työpaikat

Aikuissosiaalityössä on haettavana sosiaaliohjaajan sijaisuus (haku päättyy 17.2.2020 klo 8)

Työ voi alkaa sopimuksen mukaan päättyen 31.12.2020. Tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut: palvelutarpeen arvio, sosiaalinen kuntoutus, aktivointisuunnitelmien laadinta ja harkinnanvaraisen toimeentulotuen hakemusten käsittely.

Toivomme sinulta vahvaa ammattitaitoa työskennellä asiakastyössä sekä kykyä vahvistaa ja kartoittaa asiakkaan toimintakykyä ja tarvittavia valmiuksia ennen työllistymistä. Arvostamme kokemusta tukea tarvitsevien henkilöiden ohjaamisesta, ja suunnitelmallisesta palveluprosessista, hyviä vuorovaikutus – ja työyhteisötaitoja, ja kykyä toimia joustavasti vaihtelevissa tilanteissa. Eduksi katsomme, jos omaat kokemusta työikäisten palveluista ja sosiaalisesta kuntoutuksesta.

Sosiaaliohjaajalla on mahdollisuus työskennellä osittain etätyönä tai työmatkoja voi käyttää työn tekemiseen mobiilityöaikana. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Laajojen koulutuskokonaisuuksien avulla rakennamme työllemme yhteistä viitekehystä. Parhaillaan suunnittelemme systeemisen lastensuojelun työmallin laajentamista myös aikuissosiaalityöhön. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä, sekä lähiesimiehen tuen. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosionomin (AMK) kelpoisuus. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto myöntää hakemuksesta oikeuden harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä henkilölle, joka on suorittanut sosiaalialalle soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon Suomessa. Henkilön tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä.

Tehtävään valitun on ensimmäisen 3 kuukauden aikana työsuhteen alkaessa esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon arvio terveydentilastaan. Määräaikaisessa työsuhteessa on kolmen kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES.

Hakuaika päättyy 17.02.2020 klo 8.

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Lisätietoja: palveluvastaava Raija Leppälahti p: 050 538 8855 tai raija.leppalahti(at)riihimaki.fi  ja palvelupäällikkö Marjo Mutanen p: 050 563 3944 tai marjo.mutanen@riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.