Avoimet työpaikat

2 perhepäivähoitajaa (haku päättyy 31.10.2019)

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue

Tehtävän kuvaus
Riihimäen sivistystoimen varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi omassa kodissa työtä tekevän perhepäivähoitajan määräaikaista sijaisuutta ajalle 1.11.2019 – 31.5.2020.

Arvostamme kokemusta lastenhoidosta, valmiutta itsenäiseen työhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja.Työ sopii sinulle, joka tykkäät tehdä töitä omassa kotiympäristössä, pidät ulkoilusta ja osaat laittaa terveellistä ruokaa.

Perhepäivähoitajat saavat tukea toisiltaan tiimityössä. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen lisäkoulutukseen.

Edellytämme sijaisuuteen valittavalta varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Työaika ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävissä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 31.10.19 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteella varhaiskasvatustoimisto, Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antavat palveluohjaajat Mirjami Salmela tai Riitta Romu. Sähköpostiti ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Työ alkaa: 1.11.2019
Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työavain: 255726
Haku päättyy: 31.10.2019 klo 23:59
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.