Avoimet työpaikat

2 lähihoitajaa Riihikotiin (haku päättyy 3.2.2020 klo 8)

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Haemme nyt kahta innostunutta ja motivoitunutta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen helmikuusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on Kontiontiellä sijaitseva lyhytaikainen kuntoutumis- ja arviointiyksikkö Laku, jossa toimii myös pitkäaikaisyksikkö Lyhde. Yksikössä on 31 lyhytaikaispaikkaa ja 14 pitkäaikaispaikkaa. Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.

Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Myös Riihikoti tulee lähitulevaisuudessa panostamaan teknologian ja robotiikan hyödyntämiseen asiakastyössään. Riihimäki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja kulkeminen Riihikotiin onnistuu nopeasti niin lähikunnista kuin pääkaupunkiseudulta. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Eduksi luetaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus (LOVe).

KVTES/Jaksotyö/3-vuorotyö. Työssä noudatetaan 6kk:n koeaikaa.

Palkkaus: 2219,46 sekä mahdolliset lisät.

Hakemukset 3.2.2020 klo 8.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Ryhmähaastattelu järjestetään viikoilla 6 – 7.

Kelpoisuusehto: Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Työtä koskeviin tiedusteluihin vastaa vs. palveluvastaava Sari Ahlholm, p. 019 758 4429 tai sari.ahlholm@riihimaki.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.